GELAATSVERZORGING

Voor een stralend gelaat

De huid is een reflectie van je gezondheid en daarom is een gelaatsverzorging op regelmatige basis essentieel voor een gezond en stralend gezicht. Voor een gelaatsverzorging in de ruimere omgeving van Boortmeerbeek kan je terecht in mijn salon. 

In mijn salon kan je terecht voor een brede waaier aan gelaatsverzorgingen die afgestemd zijn op de behoeftes van jouw huid. Met behulp van professionele behandelingen zorg ik voor een verbetering van jouw huid en voor een resultaat dat snel zichtbaar zal zijn. 

Diverse formules

In mijn salon heb je de keuze tussen verschillende formules voor een deugddoende gelaatsverzorging:

  • Oogverzorging: ontspannende verzorging van ogen
  • Relax: gelaatsverzorging aangepast aan het huidtype met massage van decolleté, hals en gelaat 

De producten die gebruikt worden zijn steeds van hoge kwaliteit en anti-allergeen. Met andere woorden: ook mensen met een gevoelige huid kunnen probleemloos voor een gelaatsverzorging in mijn instituut in Boortmeerbeek terecht. 

Topkwaliteit dankzij NANNIC

NANNIC is dé specialist in huidverbetering. Daarom gebruik ik voor jouw gelaatsverzorging dit kwalitatieve product om jouw huid snel (weer) in topconditie te brengen. De producten van NANNIC bevatten een maximale concentratie aan actieve componenten die synergistisch werken voor een optimale verbetering van jouw huid. Zichtbaar resultaat gegarandeerd! 


Verven van wimpers en wenkbrauwen

Het laten verven van je wimpers en/of wenkbrauwen biedt diverse voordelen zoals het behoud van kleur en expressie, en bovendien is het ideaal voor wie op vakantie vertrekt en er goed wilt uitzien zonder zelf al te veel moeite te moeten doen. Wenkbrauwen worden voller wanneer ze geverfd zijn omdat lichte haartjes geaccentueerd worden. Overtollige haartjes worden bovendien verwijderd, wat zorgt voor een proper resultaat. 

Epileren en liften van wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen zorgen voor een stralende blik. Tijdens een uitgebreide verzorgingssessie in mijn salon in Boortmeerbeek, epileer en lift ik jouw wenkbrauwen waardoor we een meer open blik creëren. Je zal onmiddellijk een mooi verschil opmerken. 

Liften en krullen van wimpers

Kies je voor een wimperlifting? Dan worden je natuurlijke wimpers gekruld en gekleurd. Dat zorgt ervoor dat de haartjes mooi gespreid worden en langer lijken te zijn. Heb je zelf korte wimpers? Dan is een wimperlifting een makkelijke en dus ideale oplossing voor jou. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken. Denk eraan dat je wimpers na de behandeling gedurende 24u niet nat mogen worden. Wel kan je nog mascara gebruiken indien gewenst. 

Make-up

Daarnaast breng ik make-up aan voor speciale gelegenheden. Ligt er een (trouw)feest in ’t verschiet? Staat er een speciale verjaardag op de planning? Aarzel niet en doe een beroep op mijn expertise als make-up artist. Je kan er 100% zeker van zijn dat het resultaat volledig aansluit bij jouw wensen en verwachtingen! 

Ook voor het aanbrengen van passende feest- of bruidsmake-up kan je in mijn salon in Boortmeerbeek terecht. Ik bespreek vooraf met jou welke kleuren en stijlen geschikt zijn, en eventueel plannen we samen een proefsessie in zodat we vooraf kunnen checken of het eindresultaat inderdaad volledig aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. 

Contact

Maak je graag een afspraak voor je gelaatsverzorging?  Of wenst u meer informatie over huidverbeteringmani- en pedicure of kleuranalyse? Neem dan even contact op om je bezoek in te plannen.

prijslijst