HUIDVERBETERING

Hernieuwde jeugdigheid

Mijn klanten er steevast op hun best laten uitzien, en liefst nog jonger dan ze effectief zijn… dat is het doel dat vooropgesteld wordt wanneer ik hun huid en/of gelaat behandel. Wens je een huidverjonging? Wil je die onvermijdelijke pigmentvlekken eindelijk aanpakken? Of ben je toe aan een rimpelbehandeling? In mijn salon in Boortmeerbeek bied ik een doeltreffende behandeling voor huidverjonging aan die een schitterend resultaat garandeert. Deze verjongingskuur wordt uitgevoerd met behulp van Oxygeneo, een nieuw professioneel toestel dat ontwikkeld werd voor huidverbetering en anti-aging. Uiteraard lig je zelf ook mee aan de basis van jouw huidverbetering: jij bepaalt hoe je leeft, jij bepaalt hoe goed je je huid verzorgt. Een succesvolle huidverbetering vraagt dan ook een totaalaanpak waarbij het vanzelfsprekend is dat je je huid op dagelijkse basis grondig verzorgt. Ik help jou graag bij het aannemen van die juiste routine. Op die manier verwezenlijken we samen een duurzaam en (letterlijk) schitterend resultaat! 

Wat doet Oxygeneo?

Wie kiest voor Oxygeneo, krijgt eigenlijk drie behandelingen in één:

  • Verwijderen van dode cellen (exfoliatie)
  • Werkzame stoffen in de huid activeren door middel van activerende ingrediënten
  • De huid stimuleren om meer zuurstof op te nemen (zuurstoftherapie) 

Oxygeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Je geniet met andere woorden van een drievoudige werking in amper één behandeling. 

Vrijwel pijnloze behandeling en snel resultaat

Een behandeling met Oxygeneo zorgt voor een jongere uitstraling van de huid, een stralende teint en een meteen zichtbaar resultaat. Deze behandeling voor huidverjonging verbetert de huidstructuur aanzienlijk. Mijn doel is om jouw huid gezond en mooi te maken, en dit je hele leven lang. Of dit voornemen effectief even veelbelovend is als het klinkt? Reken maar van yes!  

prijslijst