KLEURANALYSE

Draag de kleuren die bij jou passen

Om mijn klanten nog extra te kunnen helpen bij het creëren van een mooie look, volgde ik een extra cursus om gekwalificeerd te zijn als kleurconsulente. Zo kan je ook bij mij terecht voor een professionele kleuranalyse. 

Aan de hand van de seizoenen wordt er bepaald welk type je precies bent (herfsttype, wintertype, lentetype of zomertype). Daarna geef ik je passend advies over welke kleuren écht bij jou passen. Hierbij wordt ook steeds rekening gehouden met je huid, ogen, haarkleur, ... 

Stylingadvies

Het advies dat ik als kleurconsulente verschaf, is zeer ruim. Wil je graag advies bij het kiezen van kleding? Weet je niet goed welke juwelen je best kunt combineren? Twijfel je over je brilmontuur of je nieuwe haarkleur? In al deze gevallen ben ik jouw ideale partner! Met een nauwgezette kleuranalyse zorg ik ervoor dat het plaatje volledig klopt.

Contact

Ik werk enkel op afspraak, ook ’s avonds en op zaterdag.  Of wenst u meer informatie over huidverbeteringmani- en pedicure of make-up? Neem gerust contact op voor meer info of om je kleuranalyse in te plannen. Ik kijk er alvast naar uit jou te mogen ontvangen in mijn salon in Boortmeerbeek!

prijslijst