MANICURE & PEDICURE

Perfect verzorgde handen en voeten

Onze handen en voeten krijgen dagelijks heel wat te verduren en daarom is een goede verzorging essentieel. In mijn salon ben je dan ook aan het juiste adres voor een deugddoende manicure en pedicure. 

Heb je last van broze nagels of voetproblemen zoals ingegroeide nagels of eelt? Voorkom soortgelijke problemen of verhelp ze met een professionele pedicure of manicure in mijn schoonheidssalon in het centrum van Boortmeerbeek. Verder kan je er ook voor kiezen om jouw manicuresessie uit te breiden, bijvoorbeeld met een nagelverzorging met gelish

Formules manicure

Bekijk hier alvast de formules voor jouw manicure. Wil je graag een nagelverzorging met gelish? Geen probleem, het is perfect mogelijk om beiden te combineren. 

  • Manicure: verzorging van nagels en nagelriemen, verzorgende nagellak en handcrème.
  • Spa manicure: verzorging van de huid, en eventuele kloven en paraffine behandeling.

Formules pedicure

  • Pedicure: volledige voetverzorging van nagels en voeten, waaronder ook medische behandeling zoals eelt verwijderen, ingegroeide nagels en eeltpitten behandelen en voorkomen. 
  • Je kan ook kiezen voor een hydraterende voetverzorging waarbij een volledige pedicure plus peeling wordt uitgevoerd, een hydraterend masker en een massage voor zachte voeten wordt voorzien.

Topkwaliteit dankzij FunghiClear

Enkel het beste is goed genoeg voor mijn dierbare klanten. Daarom werk ik uitsluitend met kwalitatieve merken zoals FunghiClear. Dit product is samengesteld op basis van Manuka-olie uit Nieuw-Zeeland, een soort olie die bekend staat om de schimmelwerende werking. De basilicum-olie in FunghiClear zorgt er dan weer voor dat de Manuka-olie op de plaatsen terechtkomt waar de schimmel zich effectief bevindt. De pepermuntolie in de producten van FunghiClear werkt verkoelend en gaat kriebels tegen, en de lavendelolie ten slotte zorgt voor een lekkere geur. 

Contact

Wil je graag meer informatie over de behandelingen voor manicure en pedicure, of wil je een afspraak maken in mijn schoonheidssalon in Boortmeerbeek? Of wenst u meer informatie over huidverbetering, gelaatsverzorging of kleuranalyse? Neem dan gerust even contact met me op. Ik kijk er alvast naar uit jouw handen en/of voeten te mogen behandelen en verzorgen!

prijslijst